Acasă Ochelari Pinhole folositi de eschimosi - 5 Septembrie 2015
Acasă » 2015 » Septembrie » 5 » Ochelari Pinhole folositi de eschimosi
10:38 PM
Ochelari Pinhole folositi de eschimosi

Ochelari Pinhole folositi de eschimosi

Dacă oameni ca eschimoșii, originar din Filipine, sau aztecii au reușit să creeze ochelari cu un slot viziune de la tipare sau animale pentru a percepe mai bine de oase de mediu, inventatori, vorbind în mod corespunzător, ochelari sunt chineză în secolul V î.en
A fost nevoie de Leonardo spre Vest le poate examina.
Principiul găuri ochelari: lumina trece prin orificiu (comanda porturile 1mm 2, fapte de aer și înconjurat de plastic), prin pupila pentru a ajunge direct pe foveei, fără cazare.
Razele de lumină divergente sunt astfel oprite.
Cine este afectat de găurile din ochelari pinhole
Ochelari Stenopici sunt foarte benefice pentru persoanele cu defect de refracție (miopie, astigmatism, hipermetropie și presbiopiei).
Acestea, atunci când îl folosiți pentru prima dată, după purtarea ochelarilor de ani de zile sau / și lentile, de obicei, rămâne mut.
Atunci când purtați ochelari aceste, se pare pentru a vedea printr-o rețea, dar obiectele devin mai clare, indiferent de tulburare de refractie.
În virtutea utilizare, viziunea va deveni din ce în ce exacte.
Mioapa și pierde obiceiul de a mirat. Putem vedea, într-adevăr o parte singur obiect la un moment dat cu aceste grile ochelari.
De asemenea, foarte util pentru persoanele cu cataractă, deoarece aceste pahare limita efectele de lumină pe care perturba.
Pentru persoanele cu o vedere foarte buna, găuri ochelari va avea nici un interes real în caz de oboseala vizuala: găurile fiind ochelari ochelari de odihnă pentru ochi.
Care sunt gauri beneficii ochelari stenopici ?
- Acestea promovează mișcarea naturală a ochilor: aceste pahare nevoie ochi pentru a face miscari mici să se concentreze, fixarea centrală, adică viziunea clară și mai clare detalii;
- Ele cresc sânge flux;
- Ele contribuie la funcționarea generală a muschilor oculari și vitalitatea ochilor;
- Ei reprezintă un instrument puternic pentru monitorizarea reabilitarea natural ochi, în special pentru a încuraja reducerea puterii de pahare de cei care poarta ochelari.
Pe scurt, se poate spune că ochelarii stenopici cel puțin opri progresia de probleme de refracție și de a îmbunătăți pentru acuitatea vizuală mai bună a celor care le purta.
Le purta pentru ce folosește?
Orice relaxant activitate, nu necesită mișcări s-au grabit ca lectură, mersul pe jos, ma uit la TV sau un film, de cusut ...
Uzura după o lungă de conducere este foarte important.
În mod similar pentru a atenua undele negative, de la ecrane de computer sau de a reduce oboseala ochilor după o lungă perioadă de timp nituite pe PC sau Mac.
Un Folositi-le miop pentru a vedea în depărtare sau la un calculator în timp ce un astigmatic nevăzători sau să le joace sau nu pentru a forța ochii la un calculator, de exemplu.
Găurile din pahare pot fi de asemenea utilizate ca ochelari de soare. În acest caz, acestea vă permit să se bucure de culorile reale ale peisajelor și obiecte trecut.
Mai multă lumină este luminos, cu atât mai puțin veți vedea grila de grile.
Cele contra-indicații
Strict interzisă în timpul conducerii vehiculului și a orice citesc în lumină scăzută
Puternic descurajată pentru activități care necesită o atenție prea mult în mediu ca joc de sport, care rulează, cruce o stradă, să urmeze un curs de deal.
Ce model de a alege?
Diferite modele sunt disponibile în piață: modele cu găuri rotunde, găuri rotunde conice, adică deschis spre exterior, la pătrat gaura piramidal sau găuri în aranjament hexagonal piramidal ...
Fiecare ochelari gaura de designer va tendința de a face să luați modelul său, mai degrabă decât concurentul, pentru că "se presupune" mai bine adaptate la ochi.
Din partea mea, eu folosesc în principal cele de la partea de jos a imaginii de mai sus. Le puteți obține la un preț foarte rezonabil pe site-ul engleză obscure stenopici
Un panou întâi: alege modelul în care vă sunt cele mai confortabile.
Compoziție
Grile negru preferință sau foarte întuneric, astfel, cu o anumită grosime, fără sticlă sau film transparent.
Materialul absoarbe majoritatea razelor de lumină și permite o refracție minimă.
Cât timp le purta?
La început (pentru una sau două săptămâni), faza de adaptare la 5 la 10 minute pe zi, de preferință într-un loc unde sa te simti confortabil.
Apoi, puteți treptat până la 1 oră, la un moment dat, dacă simți nevoia.
Personal, după mai multe experimente, sa dovedit că am retras în cele mai bune profituri de 15 minute poartă departe, făcând mișcări rapide ale ochilor nu.
În ce rezultate să se aștepte?
Aceste rezultate sunt foarte variabile de la un subiect la altul.
În general, se obține rezultate foarte bune după o practică regulată, timp de 3 luni, dacă o facem pentru a imbunatati acuitatea vizuală.
Este nevoie de mai puțin timp atunci când persoana în plus față de activitățile practice de gimnastică oculare.
La copii, rezultatele pot fi mult mai rapid, având în vedere capacitatea lor de puternic pentru recuperare.

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vizualizări: 405 | Adăugat de: Ochelari-Pinhole | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]