Acasă Lentilele care schimba condusul pentru soferi - 19 Octombrie 2015
Acasă » 2015 » Octombrie » 19 » Lentilele care schimba condusul pentru soferi
7:09 PM
Lentilele care schimba condusul pentru soferi

Lentilele care schimba condusul pentru soferi

DriveWear lenses are specifically designed to adjust for the varying light conditions when you drive

 

Ai văzut reclamele despre lentile Tranzitie și modul în care acestea vor proteja ochii în mod automat din lumină puternică și razele UV atunci când pas în soare.

Sunt cu siguranță convenabil, dar ele nu funcționează prea bine, atunci când sunt la volanul unui vehicul, iar în aceste zile cele mai multe dintre noi petrec o mulțime de timp de conducere la locul de muncă, școală, tractiune copiii în jurul valorii de, etc. parbrize de azi bloca razele UV care produc fotocromice lentilele Treceri de a schimba la întuneric, lăsându-vă cu lentile aproape clare în timp ce vă uitați la sosea mereu așa-luminos înainte.

Ai putea încerca polarizat ochelari de soare baza de prescriptie medicala, dar nu variază în diferite condiții de lumină. Dacă sunt de culoare închisă, sunt doar întuneric.

Lentile de condus au ajuns la salvare cu un nou tip de lentile alimentat de descoperire tehnologie de Optica tineri si lentile tranzițiile care techno-magic se adapteaza la intensitatea luminii în afara chiar în timp ce vă aflați în spatele parbrizului de masina ta sau polarizarea camion în timp ce conduceți.

Punct de vedere tehnic, lentile combina cele doua tehnologii -polarizate lentile fotocromatice și - și poate simți și de a schimba de condițiile de iluminare din interiorul și din afara autovehiculului. Ai de protecție de la orbire și personalizate, reglând automat tentă într-un singur obiectiv.

Diferența este că lentilele de soferi sunt proiectate special pentru conducere - polarizat și concepute pentru a se adapta la orice condiții de iluminare în timp ce conduceți.

Dacă aveți orice întrebări despre lentile pentru soferi sau despre dvs. de ochelari de soare, vă rugăm să ne dea un apel la 1-800-248-9427. Opticieni noastre va fi bucuros să vă ajute să decideți dacă lentile pentru soferi sunt potrivite pentru tine. Lentilele pot fi selectate ca o opțiune de lentile atunci când comanda lentile de baza de prescriptie medicala on-line la

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

 

Vizualizări: 331 | Adăugat de: Ochelari-Pinhole | Tag-uri: ochelari soferi, ochelari noapte, ochelari condus | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]