Acasă Iarna este aici. Ia-ti ochelari si dreptul a de conducere - 18 Octombrie 2015
Acasă » 2015 » Octombrie » 18 » Iarna este aici. Ia-ti ochelari si dreptul a de conducere
5:43 PM
Iarna este aici. Ia-ti ochelari si dreptul a de conducere

 

Iarna este aici. Ia-ti ochelari si dreptul a de conducere

Glare-inducing snow

Cât de importantă este alegerea dreptul de ochelari de conducere? Aceasta poate însemna diferența dintre un moment înfricoșător și un accident înfricoșător.

Imaginați-o autostradă cu două benzi pe o zi luminoasă decembrie cu câmpuri de zăpadă alb orbitor întinde departe de ambele părți. Tu conduce în jurul unei curbe și nu există un cerb de trecere a drumului. Ai vedea în timp pentru a opri? Sau strălucirea de zăpadă întârzia reacția dumneavoastră printr-o fracțiune de secundă catastrofale?Winter’s Here—Choose the Right Driving Glasses.

Ar trebui să poarte bine pe tot parcursul anului ochelari de conducere, dar tu de fapt nevoie de ele cel mai mult în timpul iernii. Unghiul redus de lumina soarelui, lipsa de frunze și tot ce-inducerea orbire provocare zăpadă ochii tăi cum ar fi nici un alt moment al anului.

Iată cum aș alege ochelarii de conducere potrivite.

Uita-te pentru trei caracteristici esențiale.

Nu multe modele ochelari de soare sunt vândute în mod specific ca ochelari de conducere, dar orice modele care combină aceste trei caracteristici ar putea o alegere excelenta. Indiciu-vă de ajutor nu le va găsi pe raftul de la benzinarie.

  • Polarizare. Lentilele polarizate reduc efectul de orbire prin filtrarea reflecții lumina, cum ar fi orizontale off zăpadă, apă și alte mașini și permițându-lumină verticală care trece prin.
  • Lentile curbate proteja ochii in fata si la laturile, maximizând câmpul vizual. Din același motiv, alege rame subțiri care blocheaza cat de putin a vederii periferice posibil.
  • Acoperire anti-reflexie. Lumina poate lovi de fapt, partea din spate a lentilele și sări în ochi.Acoperire anti-reflexie pe partea din față și din spate a lentilele reduce, practic, toate glare, care pot împiedica viziunea ta.

Choose the right driving glassesLa fel ca un experiment, am mers la OpticsPlanet.com și a intrat "curbat anti-reflexie polarizat" în bara de căutare. Din sutele de ochelari de soare pe site-ul vinde, numai 17 îndeplinite toate cele trei termenii de căutare -și doar câteva dintre ele au fost de fapt potrivit pentru conducere. Pentru cea mai buna selectie, uita-te pentru branduri ca Maui Jim, Serengeti și Smith Optics.

Un alt drivere caracteristică a găsi ajutor este lentile fotocromice, care întunecă lumina devine mai stralucitoare ca. Deoarece sticla parbriz filtre deja mai lumina ultravioleta, lentile fotocromice nu sunt esențiale, dar dacă vrei ca măsură suplimentară de protecție, veți găsi selecții bune la Serengeti și Treceri Drivewear.

Fie confortabil si arata bine.

Another feature drivers find helpful is photochromic lenses.

Doar dacă nu e noapte sau extrem de întuneric afară, ar trebui să poarte ochelari de conducere ori de câte ori ești la volan. Aceasta poate fi de mai multe ore pe zi, astfel încât acestea ar fi mai bine confortabil-ușor, flexibil și bine-montaj. Fața tuturor este diferit, astfel încât asigurați-vă că încercați pe mai multe cadre pentru a gasi stilul care se potriveste cel mai bine.

Cum te uiți în pahare de conducere nu contează, desigur, dar veți purta ele foarte mult, astfel încât s-ar putea la fel de bine arata bine!

Voi fi fericit să vă ajute să alegeți rame potrivite pentru confortul dumneavoastră și stima de sine, și a stabilit te-ai trezit cu lentile perfecte, baza de prescriptie medicala sau non-baza de prescriptie medicala.

Niciodata purta ochelari de soare pentru conducere de noapte.

Este posibil să fi văzut anunțuri touting lentile galbene-colorate ca "ochelari de conducere de noapte." Nu se încadrează pentru ei. Lentilele galbene ajută oarecum atunci când este ceață, mai ales atunci când sunteți ciclism Dar acestea sunt periculoase pentru conducere de noapte, pentru că orice nuanță reduce la toate cantitatea de lumina care ajunge la ochi.

Iar atunci când sunteți de conducere pe timp de noapte, ochii tăi au nevoie de tot lumina minim.

Hai sa vorbim despre ochelari de conducere potrivite pentru vederii, confort și stil. Și ne vedem pe drum!

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

 

Vizualizări: 397 | Adăugat de: Ochelari-Pinhole | Tag-uri: ochelari condus, condus iarna | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]