Acasă Cu ochelari pinhole pentru a îmbunătăți calitatea de viziune si sanatate - 3 Septembrie 2015
Acasă » 2015 » Septembrie » 3 » Cu ochelari pinhole pentru a îmbunătăți calitatea de viziune si sanatate
2:30 PM
Cu ochelari pinhole pentru a îmbunătăți calitatea de viziune si sanatate

Cu ochelari pinhole pentru a îmbunătăți calitatea de viziune si sanatate!

Ochelarii obscure (Vision Light®) au lentile prescrise, dar două din plastic negru dur cu mai multe găuri mici (pori) de lucru diferit de cele traditionale si vă permite să vedeți bine și, în același timp, pentru a îmbunătăți calitatea de viziune, deoarece stimulează mușchii din jurul ochiului.
Ele ajuta la reducerea dependenței de lentile de baza de prescriptie medicala, precum și tensiunile cauzate de dificultatea de vizibilitate.
Principiul de operare datează Leonardo da Vinci, care a abordat funcționarea ochiului uman decât "camera intunecata", bazat pe gaură.

Ei filtra razele de lumina mai eficient și pentru a evita denaturarea legate de erori de refractie. Acestea sunt potrivite în special pentru cei care au probleme de vedere de diferite tipuri.

Printre ochelari pinhole te uiti cel mai bun
Atunci când o persoană cu tulburări de miopie, prezbitism, astigmatism sau hipermetropie arata printr-un orificiu, viziunea devine mai clară: fasciculul de lumină care lovește ochii devine mai îngustă, care permite un domeniu de focalizare mai largă și reducerea gradului de neclară pe retină.
De aceea, cu ochelari perforate arata mai bine: vă permite să vedeți mai mult de 60% din ceea ce percep cu ochiul liber.

Printre ochelari pinhole îmbunătăți calitatea vederii
Atunci când ochiul este mai puțin efort de a se concentra, muschii ochilor se relaxeze și tensiunea scade: ochii se odihnesc și să devină mai eficiente.
De aceea, cu ochelari pinhole scade stresul viziunea și calitatea de vedere îmbunătățește.
Un experiment simplu puteți confirma: observă scurt obiectele din jur, fără ochelari sau lentile de prescriptie, încercând să perceapă ceea ce vedem neclară și ce putem face bine. După câteva minute a pus ochelari pinhole și căutați prin găurile, concentrându-se pe obiectele îndepărtate. Veți vedea că viziunea este mult mai definit. Când scoate ochelarii, puteți constata că viziunea ta este îmbunătățită: percep obiecte cu o mai mare claritate și senzație de adâncime.

Ochelarii nu a îmbunătăți viziunea tradițională
Cu cât folosesc ochelari cu lentile prescrise sau lentile de contact mai mult, mai ales ochii devin angajați în afara de ajutorul pentru a avea o viziune clară.
Acest lucru reduce capacitatea ochiului de a vedea fără ochelari și vă sunt obligați să crească conținutul lor de alcool. Mai mult decât atât, cu o nuanta puternica de lentile, muschii ochilor trebuie să rămână constant tensionată să mențină focalizare fixă.
Cu ochelari tradiționale ochi trebuie să depună mai multe eforturi pentru a se concentreze: ce cauzeaza oboseala și face mai dificilă cooperarea dintre cei doi ochi.
Dar, cu ochelari pinhole mușchii ochilor poate desface focalizare fixă și relaxați-vă, să permită o viziune mai bună.

Printre ochelari pinhole face gimnastică ochi
Ochelari orificiu sunt un instrument util pentru sanatatea vederii. Cele mai multe ore petrecut în fața televizorului, computerului, sau de a citi zilnic expune ochii la o mulțime de stres și să se supună celor șase muschii care le fac de lucru la o tensiune constantă.
Oboseala face pierde claritate și precizie la ochi și provoacă un sentiment de oboseala generala, de multe ori asociate cu dureri de cap.
Printre ochelari pinhole puteti reduce aceste simptome, deoarece acestea sunt o pregătire reală pentru ochi si viziune: dacă este folosit în mod corect permite o relaxare a ochilor și a minții, care este primul pas spre rezolvarea problemelor vizuale.

Când aveți posibilitatea să utilizați
Este preferabil să se utilizeze ochelari pinhole în timpul zilei, atunci când există o mulțime de lumină: în condiții de întuneric sunt mai puțin eficiente și pot obosi ochiul. Pentru aceasta, ei au sunt foarte potrivite pentru vizionarea la televizor sau calculator de lucru.Acestea nu ar trebui să fie purtate pentru conducere sau atunci când efectuează activități periculoase.


Ochelari Pinhole sunt potrivite pentru toate probleme de vedere
Ochelari pinhole permite să vedeți mai bine la toți cei care au cele mai variate probleme de vedere: miopie, clarviziune, sau astigmatism Hipermetropia.
În aceste cazuri, razele de lumină care lovesc ochiul nu are o focalizare precisă pe foveei, sensibile parte a ochiului.
Razele pot ajunge în zona din fața foveei (miopie) sau dincolo de ea (hipermetropie), sau nu să se concentreze suficient de aproape (astigmatism), din cauza curburii anormale a corneei (partea exterioară a ochiului și transparent), producând o percepție neclară a obiecte.
În fiecare dintre aceste cazuri, utilizarea ochelarilor obscure îmbunătățește accentul ca pori care doar o parte din razele de lumina, ștergerea oblic.
În consecință, cantitatea de lumină scade, dar crește "profunzimea câmpului", care este, suma de claritate a campului vizual.
Razele au venit mai multe clare pe suprafata retinei, ajutând la eliminarea hassle de obiecte de focalizare care provoacă privitorul.
Obiectele care au fost "out of focus" devin mai clare, deși usor mai inchisa.

ATENTIE: aceste pahare sunt considerate de reabilitare nu pentru că prin ele se poate vedea mai bine, dar pentru că ei conduc ochiul pentru a trece rapid de la o gaură la alta și să învețe o utilizare diferită și mai eficientă de părere. Faptul de a fi posibilitatea de a vedea prin ele mai bine decât cu ochiul liber este utilă, deoarece este mai ușor de utilizat.

Cum să-l folosească?
Utilizarea ochelarilor obscure trebuie să fie constantă timp de cel puțin șase luni, și este necesar pentru reglarea treptată care variază de la persoană la persoană.
Puteți începe cu utilizarea de zece sau cincisprezece minute pe zi, până când ajungi la una sau două ore de utilizare de zi cu zi nu este continuă. Acestea ar trebui să fie utilizate pentru a se uite la lucrurile care nu se văd bine cu ochiul liber, staționare și cu lumina (naturală sau artificială) abundente.
Ochelari Pinhole proteja ochii de expunerea excesivă la lumină și, în unele cazuri, pot înlocui ochelari de soare, dar au ecrane UV. A nu se utiliza pentru a conduce, de a face miscari rapide, în situații potențial periculoase sau atunci când există " Este suficient luminozitate. Ei sunt sfătuiți să citească, ma uit la ecranul televizorului sau computerului și a re-obișnui ochii la lumină.

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

 

Vizualizări: 629 | Adăugat de: Ochelari-Pinhole | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]